Primos Trigger 2. generációs 3 lábú lő bot


Tökéletes lő bot a versenyekhez is


 

BOLTI ÁRA 60.000 FT DE MOST AKCIÓSAN CSAK 37.900 FT A Z-SHOPS.EU WEBSHOPBAN!A primos trigger lő bot elengedhetetlen kelléke minden vadásznak,vagy tereplövésznek.Légfegyverekhez is jól használható a biztos célzás érdekében.

A felhasznált anyagok minősége nagyon jó,annak ellenére hogy csekély,alig több mint egy kiló a lő bot súlya.

A teleszkópos lábak anyaga alumínium,a többi rész döntő többsége a legjobb minőségű műanyag (ABS) és gumi.

Hossza összezárt állapotban 104 cm.

     

     

A felső rész gumírozott,így célzás közben kizárt hogy csúszkáljon a fegyverünk.Az optimális magasságot rendkívül könnyen be tudjuk állítani,az oldalt elhelyezett kis karral.A magasság állító karnak külön biztosítása van,mint egy fegyvernek!  

    

    

Az optimális magasságot nagyon egyszerűen akár egy kézzel is el tudjuk végezni.Elég ha megtartjuk a levegőben a lő botot és a magasság állító kar megnyomásával automatikusan kicsúsznak a lábak,amíg meg nem ütköznek a talajon.Nem számít ha egyenetlen a talaj,vagy nem teljesen függőlegesen tartjuk a lő botot,mert a magasság automatikusan beáll.

     

Felállítva,összecsukva a legkisebb magasság 93 cm környéke,a legnagyobb magasság pedig 155-160 cm környéke.Ez egy 2 méter magas férfinak is tökéletes célzásra ad lehetőséget.

     

A gumírozott végű lábak,ami szállításkor könnyen fixálható.

Ezek a lábak nem fognak sehol csúszkálni!

A felső rész könnyedén letekerhető,így nem csak fegyverekhez tudjuk használni.

Kirándulások alkalmával könnyedén rögzíthetünk rá fényképező gépet,vagy nagyobb méretű kereső vagy megfigyelő távcsövet is.A lő bot mérete és súlya nem vészes,így könnyedén vihetjük magunkkal bárhová.

     
S.C.    2015.Legfrissebb Hírek